Блог Илинден - София

Новини, публикации, обновления и съобщения
Абонирайте се сега!

Позицията на клуб „Илинден София“ по отношение на обвиненията и предстоящите протести

Уважаеми членове на клуб „Илинден София“,

С оглед на публикации, излезли на: 13.02.2024 г. – статия във в-к „24 часа“, на фейсбук страницата на 43-то ОУ „Христо Смирненски“ от 18.02.2024 г.; събитие за предстоящ протест на 22.02.2024 г., публикувано отново във фейсбук на 18.02.2024, който ще се проведе пред Администрацията на главния прокурор на Република България, както и на все повече въпроси от загрижени родители: „Какво се случва?“, бихме искали да Ви информираме за следното:

  • Клубът ни не знае какво се случва с управлението на 43 ОУ „Христо Смирненски“.
  • Клубът ни няма нищо общо с инициирано дело от страна на АДФИ и цитираните в статията институции: „ГДНП, СДВР, ВСС, Министерствата на образованието и на правосъдието, главния прокурор, омбудсмана, 3 РУП в София, Агенцията за закрила на детето, Софийския районен съд, РУО София-град“ (източник: в-к „24 часа“).
  • Клубът ни до настоящия момент не е депозирал сигнал или каквото и да е било друго относно начина на управление на въпросното училище. За повече информация относно хода на административни досъдебни, съдебни и каквито и да е било други производства, моля да се обръщате към съответните институции и ръководството на училището.
  • Всяко цитиране, споменаване или намесване на клуба в сигнали, чиито подател не е „Илинден София“ или някой от ръководството му, ще се счита за уронване на престижа и доброто му име и би довело до съответните правни последици.

В историята си имаме много шампиони – не може да се изгради шампион, ако преди това не си изградил личност. Нека не допуснем използването на деца и родители против волята им в дейности, различни от учебния и тренировъчния процес. Извън духа на спорта ни е деца, родители и който и да е друг да се използва като инструмент за обществен натиск върху различни институции – в това число Прокуратурата, оглавявана от Главния прокурор на Република България. Спортът винаги е учил на уважение не само към противника на татамито, но и към обществото, неговите съдебни и административни органи.

Източник: https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17081167

Успехи 2015

Състезателите на СК „Илинден – София“ завоюваха много призови индивидуални и отборни класирания при участията си в състезанията по самбо и джудо от Държавния спортен календар и турнири в чужбина.

Тренировките в СК „Илинден – София“ започват от 01.09.2015 год. по график.
повече информация…

Летен график за тренировки

ТРЕНИРОВКИТЕ В СК „ИЛИНДЕН – СОФИЯ“ ПО САМБО И ДЖУДО ЗАПОЧВАТ ОТ 01.09.2014 г.

Временен график бойно самбо месец август:

вторник, сряда, четвъртък и петък от 19.00 до 21.00 часа, събота и неделя от 14.00 до 16.00 часа. бул. „Сливница“ № 45 – спортна зала по самбо и джудо.
повече информация…

Начало на тренировките

Тренировките в спортната зала на спортен клуб „Илинден – София“ започват на 02.09.2013г по стария график.